Doluca İlkokulu
Doluca Köyü Erciş/Van

VİZYON

Vizyonumuz, Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak. Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek çevremizde eğitim ve öğretim alanında öncü ve örnek bir kurum olmak.

Normal Öğretim

Soba